Son zamanlarda biliyorsunuz maneskin patladı. Instagram keşfetimde gezdiğim zaman Maneskin'den gecilmiyor gercekten; sağıma baksam beggin, soluma baksam "I wanna be your slave" goruyorum. Acıkcası şarkılarını da cidden hic kaliteli bulmuyorum (alternatif rock, funk rock ve rap rock yapıyorlar olarak geciyor). Kendi dinlediklerime baktıktan sonra (linkin park, skillet, three days grace, shinedown, starset, from ashes to New, breaking benjamin, Red, papa roach, hollywood undead, thousand foot krutch, all good things ve nine lashes, bunların haricinde de eminem ve freddie dredd) Maneskin'in yaptıklarına donup baktığımda aradaki kalite farkının gercekten cok buyuk olduğunu duşunuyorum. Tarzları, giyim vs olaraksa sanki 10-16 yaş arası ergen kızların dikkatini cekmeye calışıyorlar gibi. Bilmiyorum bu tarz bana aşırı itici geliyor ve hayranlarının coğunun belirttiğim yaş aralığındaki kızlar olması da ayrı bir gulunc nokta tabii ki. Rock yaptıklarına gercekten hic inanmıyorum ki bircok hayranına bile sorduğumda "onlar rock mı yapıyordu ya?" gibisinden donutler alıyorum. Linkin Park'ın yaptığı muzik turlerinden biri alternatif rock olarak geciyor ama bu iki grubun arasında dağlar kadar fark var. Bunlar benim nacizane goruşlerim ve sizin de goruşlerinizi oğrenmek istiyorum. Sizce de Maneskin abartılan bir grup mu? Yaptıkları şey alternatif rock mı yoksa POP mu sizce?