Merhaba muzik severler, bunan yaklaşık 1 sene once dinlediğim bir şarkı vardı. Aklımda kac gundur biraz araştırdım fakat internette bir şey bulamadım.

Şarkı İngilizce dilindeydi, klibi yoktu izlediğim videoda sadece soyleyen grubun bir resmi vardı diye hatırlıyorum. Grubun resminde sanırım 4 kişi vardı ve yeşil-siyah renklerin hakim olduğu bir resim idi, resimdekiler daire şeklindeki bir masada oturuyorlardı sanırım. Yavaş ritme sahip ve romantik sayılabilecek bir şarkı idi. Grubun adında ''the'' ibaresi geciyordu diye hatırlıyorum ama gecmiyor da olabilir. Şarkının adında da ''man'' vb. bir kelime vardı.

Şarkının bir de siyah beyaz bir film sahnesine eklenmiş bir videosu vardı. Onu bulabilsem şarkıyı da bulacağım. Sozlerini tam olarak hatırlamıyorum ama bir kısmı şuna benzer telaffuza sahip olan sozlerdi.

''We on the now (ya da side vb.) on the way, from the other/over, o/all very in hide/inside from/all the way...

Bir de yorumların hepsi Turkce idi ve yorumlarda ''bu şarkı boyle hep az bilinsin, huzunlendim'' gibi ifadeler vardı.