Evet arkadaşlar, (en cok) hangi şarkıcıları veya grupları seviyorsunuz ve neden?

Ben başlıyorum:

Chris musser (eskiden from ashes to New, şu anda the ghost of me), kendisini cidden severim tam benim tarzımda muzikler yapıyor diyebilirim. Sesini beğeniyorum ve ayrıca cidden hem karizmatik hem de yakışıklı adam Allah nazardan saklasın hikaye atıp etiketleseniz gorur teşekkur eder yorum atsanız beğenir yanıt verir yani cidden bizden biri diyebilirim. Tabii bunu biraz da aşırı fazla takipcisi olmamasına bağlıyorum en azından Instagram ozelinde. Hatta gecenlerde beni de takip etmeye başladı ve mutlu oldum takipcilerine geri takip de yapabiliyor

Benjamin burnley (breaking benjamin), benjamin abimiz de chris musser gibi bence hem karizmatik ve gencliğinde cidden yakışıklı da bir adamdı. Muziğine zaten değinmeme gerek yok diye duşunuyorum, phobia gibi efsane bir albumde topless gibi benim rezalet bulduğum bir şarkıyı seslendirmese iyiymiş onun dışında benim gozumde chris ile beraber benim muzik zevkimi taşıyan efsane bir adam.

Matt brandyberry (from ashes to New), zamanında chris musser ile birlikte from ashes to New grubunda ruzgar estiren aslen rapci fakat Rap'i, rock ve metal muzik turlerine inanılmaz şekilde iyi yediren bir abimiz. Yeni lead vokal danny case ile de iyi iş cıkarıyorlar bugun 3. karantina cover albumunu cıkardılar. Eve gidince dinleyeceğim

Chester bennington (linkin park), yani ne desem bilemiyorum acıkcası, 41 yaşında kıydı canına. Cok bir şey soylememe de gerek yok herkes biliyordur chester bennington efsanesini. Given up şarkısı ile yaptığı o 17 saniyelik cığlık hala kulaklarımda. Tekrardan, rıp chester.

Daha cok var sevdiğim ancak cok da uzun tutmak istemiyorum, sıra sizde