HÜSEYÝN ALTUN / MÝLLÝYET
Senaryosu Canbert Yerguz ve Burak Yerlikaya tarafýndan kaleme alýnan, çekimleri geçtiðimiz yýl Nevþehir’de gerçekleþen, 4 Kasým’da vizyona girecek 'Hazine' filminin oyuncu kadrosu, Soho House Ýstanbul’da buluþtu. Özel gösterime Çaðlar Çorumlu, Boran Kuzum, Serkan Keskin, Þükran Ovalý, Bülent Çolak ve yönetmen Canbert Yerguz katýldý.

Komedi türündeki yapýmý izlemeye gelenler arasýnda Ezgi Mola, Mustafa Aksakallý, Pýnar Deniz, Kaan Yýldýrým, Songül Öden Býçakçý, Arman Býçakçý, Caner Erkin, Mehmet Yýlmaz Ak, Meriç Aral ve Melikþah Altuntaþ da vardý.

"ÝÇÝME SÝNERAK GÝYDÝM"

Ezgi Mola, galaya katýlýp, dostlarýný yalnýz býrakmayanlar arasýndaydý. Antalya Kýsa Film Festivali'nde giydiði kýyafetin sosyal medyada gündem olmasý hakkýnda konuþan ünlü oyuncu, "Kýyafetimi stilistim seçti. Çok hoþuma giderek ve içime sinerek giydim. Bazýlarý taklidimi yaptý ama çok güzel þeyler bunlar, olumlu hepsi" açýklamasýný yaptý.

Tansu Dayan kýyafeti böyle tiye aldýMeslektaiþlarý Cem Yýlmaz ve Uraz Kaygýlaroðlu'nun geçtiðimiz haftalarda gittiði Ýskoçya tatilini deðerlendiren Ezgi Mola, "Çok güzel görünüyorlardý. Ben bayýldým. Oraya özgü ritüelleri yapmýþ olmalarý ve hakkýný vermeleri ne güzel" diyerek güldü.

"TEKRAR BÝR OYUN KURULDU"

Pýnar Deniz-Kaan Yýldýrým çifti de galada basýn mensuplarýnýn sorularýný yanýtladý. Yargý dizisinin çekimlerinin çok güzel gittiðini vurgulayan güzle oyuncu, "Yargý çok güzel gidiyor. Tekrar bir oyun kuruldu. Sema Ergenekon sað olsun. Biz de merakla bekliyoruz. Geçen sezon bir týk biliyordum ama bu sezon hiçbir þey bilmiyorum. Ben de oynadýðým zaman öðreniyorum. Çünkü geriden geliyoruz. Heyecanla takip ediyorum, ben de sizin gibi aslýnda" ifadelerini kullandý.

"YARGI'YI BERABER ÝZLÝYORUZ"

Kaan Yýldýrým, sevgilisinin Kaan Urgancýoðlu ile partnerliði hakkýnda þöyle konuþtu:

Alýntý Metni

"BÝZ BÝR ÞEKÝLDE GÖRÜÞÜRÜZ"

Pýnar Deniz, “Ýkiniz de çok yoðun çalýþýyorsunuz, aranýzda özlem olacak mý?” sorusuna, "Biz görüþürüz, bir yolunu buluruz. O yüzden hiç bizim yerimize siz endiþelenmeyin. Çalýþýyor olmak güzel bir þey. O yüzden o da, ben de çalýþmayý seviyoruz. Arta kalan zamanlarý zaten beraber geçiriyoruz" yanýtýný verdi.

'Çat kapý ailemden istemeye gelmiþlerdi'