Selam arkadaşlar biliyorsunuz Turkce Rap'in bilinen efsanelerinden
Yunus Ozyavuz namı diğer "
Sagopa Kajmer"- ve diğer efsane
Bilgin Ozcalkan namı diğer "
Ceza" iki buyuk rap starının parcalarını biliyoruz kucukluğumuzden beri dinlediğimiz hala hatta dinlediğimiz parcaları var yuzlerce, binlerce bunların arasında efsanelerin sadece 1 parca da duet yaptığı goruluyor acaba neden? Şimdi ben diyorum ki ulkenin bu durumunda herkesin ic ice beraber insanların iyi yanı, kotu yanıyla birbirlerini kabullenmeleri gerektiği bir donem icindeyiz şimdi diyeceksin ki bu ikisi birleştiğinde ne değişecek? Oyle gozukuyor ama şunu da duşun o zaman rap dalında bile hala sagocu/cezacı fanı vs gibi bolumlere ayrılıyor yani duşun rap de bile birbirimizi ayırıp hatta muzik yorumlarında goruyorum "ceza dinleyenin...."-"sago dinleyenin..." vs gibi kufurler goruyorum birbirimizi ayırma cabamız rap dalında da bitmiyor maalesef şimdi duşuneceksin ki sen Sago fanı mısın Ceza mı ?
-Hayır iki sanatcı da emek veriyor iki sanatcı da kaliteli parcalar yapıyor buna kimse karşı cıkamaz, şahsen ben tum sanatcıları dinliyorum.
-Anlatmak istediğim birbirinizi o Fenerbahceli o Galatasaraylı o Trabzonsporlu o Beşiktaşlı "ceza kral sago kim " "Sago'nun olduğu yerde Ceza kim" gibi diğer konularda da ayrı fikirlerde olsanız bile bunu anormal gibi gostermeyin. Olamaz mı sen başka sanatcıdan hoşlanırsın o başka sanatcıdan hoşlanır hoşlanmıyorsun diye kufur etmek veya saygısızlık etmek zorunda değilsiniz.
Bu her konuda aynıdır.
Aslında amacım bu iki sanatcının feat yapma olasılığını soracaktım bunları yazasım geldi