Malum, hepimizin bir derdi bir sorunu illaki var. Ben de YouTube'da gezinirken bu muzige rastladim yillardir dinlerim. Hic sıkılmam. Rahatlatici bir etkisi var.
Insani adeta huzur ile dolduruyor, bir anda her seyi unutuyorsunuz. Ben bu muzigi gece yatarken dinlemeye calisiyorum, asiri yogun ve stresli oldugum icin azda olsa dunyadan baglantim kopuyor. Insani cidden cok mutlu ediyor.
Mutlaka dinlemelisiniz. Caniniz bir seye sıkıldığında acin dinleyin. Dunya'nin adaletsizliginden, insanlarin ikiyuzlu tavirlarindan, icinizdeki bitmek bilmeyen dertlerden birkac dakikaligina arinacaksiniz. Cok buyuk etki ediyor gercekten. Yatmadan once dinlerseniz kesin uyuyorsunuz, hani aramizda benim gibi gece 2-3 bazen sabaha kadar dusunmekten uyuyamayan varsa dinlesin. Aninda uyursunuz...
Bunu dinlerken biraz da hayal kurmak lazim. Kendinizi birakin, salin gitsin her seyi, kafaniz rahatlayacak zihniniz kendine gelecektir.
Devamindaki muzikler de cok guzeldir:
Rolling Over, After Cigarettes Sex isimli muzikler de bu muzigi dinledikten sonra hemen sagda otomatik olarak oynatiliyor. Bunlari da dinleyebilirsiniz.
Low Roar - Help Me!
Müzik0 Mesaj
●2 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema ve Sanat
- Müzik
- Low Roar - Help Me!