Yazı tamamiyle bana ait olmakla birlikte kendi blogum icin yazmış oldugum bir incelemdir. Orginal olarak yazdığım inceleme bu linktedir.

Bugun sizlere bahsetmek istediğim urun Marshall markasının uretmiş olduğu Major sersinin 2. kulaklığı.

Bazılarınız Marshall boya markası degil miydi diye soruyordur. Marshall Jim Marshall tarafından 1962 ’de Londra ’da kurulmuş bir amfi markasıdır ve rock, metal, caz vb. turler icin idealdir tabi suan size markadan cok kulaklığı tanıtmak istediğim icin kısa kesiyorum.
Marshall Major Marshall ’ın kulak ustu kulaklığıdır ust tarafta belirtiğim gibi “rock, metal, caz vb. turler icin idealdir” yani bu kulaklık bass konusunda biraz sonuktur bu demek olmuyorki bu kulaklıkla bassı yuksek muzikler dinlenmez dinlenir ama tat vermez bir kulaklığa 270 TL verip ( Bu arada kulaklığın fiyatı 270 TL ) dinlediğim muzikten zevk almıcaksanız almanızı onermem. Ve 2-3 saat gibi kullanımda baş ve kulak ağrısı yapıyor.

Lakin şoyle diyeyim ses kalitesi 10 numara bir sarki dinleyince “dostum bu şarkı boyle bir şarkı mıydı” diyorsun. Muzik zevkini doruklarında yaşamak isteyen muzik severler icin doğru bir tercih olur.

Ozet gecmek gerekir ise ;
-Kulaklığın fiyatı 270 TLcivarı -Rock, metal, country vb. tarzlar icin uretilmiş -Katlanabilir yapısı ve cikarılabilir kablosu sayesinde rahat taşıma imkanı sağlıyor -Bence en şık tasarıma sahip kulaklıklardan biri -Ses kalitesi cok etkileyici -Daha onceden bin kere dinlediğin sarkiyi sanki ilk kez dinlemiş ve aşık olmuş hissi veriyor -Toplam 4 renk secenegi bulunmakta (Black-Pitch Black-Brown-White) -Kablo ustunde 1 adet tuş var lakin cok kullanışlı ( Ses acma ve kısma tuşu yok ) -Fazla kullanım omru yok 1-2 saatte kulak ve baş ağrısı yapıyor -Ses yalıtımı cok guzel dışarıya ses vermiyor iceriye ses almıyor -Yalıtım yuzunden arabalar tarafından ezilme tehlikesi var -Sağlam malzeme -Kutu tasarımı cok hoş Ben Pitch Black sahibiyim bu inceleme tamamiyle kullanıcı incelemesidir eğer benim gibi rock sever bir insansanız koşarak almanız ve bu deneyimi tatmanız gerekiyor.

Herhangi bir sorunuz varsa yorum yazın bende yanıtlayım.