Ferahlatan muzikler;
Garmarna - Herr Mannelig Agnes Obel - Riverside Faun - Von den Elben Mr.Lawrence - Merry Christmas Camur - Yok Faun - Gaia Barış Manco - Dağlar Dağlar Son Feci Bisiklet - Bikinisinde Astronomi Tribe sokan muzikler;
Kırac - Yaşayamam Artık BMTH - Can You Feel My Hearth Neşet Ertaş - Kendim Ettim Kendim Buldum Ozan Manas - Ayrılık Ruzgarı No.1 - Aşırı Doz Melankoli No.1 - Gulmek İcin No.1 - Bu Benim Hayatım No.1 - Su(Renkler) / Bence en iyi parcalarından biri Beatmucit Ceyhuni ft. Kaan Boşnak - İp Salla Beatmucit Ceyhuni - Zoorla Kamuran Akkor - Bir Ateşe Attın Cengiz Kurtoğlu - Kullenen Aşk Dinlerken keyif alacağınız muzikler;
Saian - Mubeccel Skenny Beatz - Still(Jugo Style) Tankurt Manas - Mola The Chainsmokers - Don't Let Me Down (illenium remix) Drumstep - Tristam & Braken - Flight Monstercat Release
Alan Walker - Faded Norm Ender - Cıktık Yine Yollara No.1 - Run Run Run (Octave Beats Remix) / Kaldırıldığı icin bulmanız zor olabilir, isteyen olursa atarım. Kezzo - HipHop -Cegıd - Manyak Şey İlgi gelirse devamı gelir teşekkurler.
Muzik Onerileri
Müzik0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- TV, Sinema, Sanat ve Spor
- Müzik
- Muzik Onerileri