Severek takip ettiğim grup, The Ghost of Me, icerisinde iki yeni parcanın ve şu ana kadar paylaştıkları Single'ların bir arada bulunduğu EP.01.21 isimli bir album yayınladı.

Single'lar:
Chasing This Ghost Set On Fire Inventing Your Fiction When The Sleeper Awakes Yeni eklenen parcalar:
The Sky Will Fall Time Waits For No Man Time Waits For No Man slow bir şarkı, ancak The Sky Will Fall cok hoşuma gitti. Hali hazırda coktan yayınlanmış Single'lar ise genel anlamda cok iyi, sadece When The Sleeper Awakes nakaratı itibari ile bana biraz daha uysal bir şarkı gibi geldi. Inventing Your Fiction ve Set On Fire muthiş, Chasing This Ghost ise gayet ideal.

Set On Fire ile ilgili bir konu acmıştım zaten, oraya da bakabilirsiniz efendim.

Surprizbozan: İlgili konu: Guzel bir geri donuş: Set on fire Chris musser ve tim D'onofrio, from ashes to New grubundan ayrılıp "the ghost of me" grubunu kurdular. İlk şarkıları olan "chasing this ghost" 2020 yılında Spotify'da Single olarak cıktı. Bugune kadar sadece 98.943 kişi tarafından calınmış. O gun bugundur grup sesini kesti, hicbir şekilde...
www.technopat.net

Sizin de fikirlerinizi alabilirim aşağıda, şahsen Chris Musser ve Tim D'onofrio'nun From Ashes to New'dan sonra bu şekilde kendi caplarında yukselişe gecmesi ve muzikler yapması cok hoşuma gidiyor.

Surprizbozan: Album bağlantısı (Spotify):

Surprizbozan: Album bağlantısı (YouTube):