ATV ekranlarında yayınlanan Muge Anlı ile Tatlı Sert'te izleyenleri şaşkına ceviren bir olay ele alındı. Ahmet Duzyol isimli bir şahıs, 40 yıllık eşi Gulşen Duzyol'un kendisini terk ettiğini ve kayıp olduğunu soyleyerek programa başvurdu. 13 Ağustos'tan bu yana kayıp olan, giderken 9 tane bilezik, 7 tane Cumhuriyet altını ve eşi Ahmet Duzyol'a ait emekli aylığını da alarak kayıplara karışan Gulşen Duzyol'a Afyonkarahisar'da ulaşıldı. Daha sonra Ahmet Duzyol eşi Gulşen Duzyol'un komşuları Huseyin'e kactığını one surdu. Duzyol, ''Canımdı balımdı. Bir kez vurmadım. O altınlar damadımındı. Ciğerimin koşesi kactı 40 yıllık aşkım soğudu. 40 yıl 'balım' dedi, bir gecede kactı'' dedi. 55 yaşındaki Gulşen hanım da hakkındaki iddialara cevap vermek icin bulunduğu evin penceresinden canlı yayına bağlandı. Gulşen Hanım, ''Eşimin şiddetinden kactım. Film mi cevriliyor burada? Yeni bir yola girdim, geri donuşum yok. Sen yoluna ben yoluma. Huseyin ile 10 yıldır beraberiz, 2 ay once de ona kactım. Ahmet bey de bunu biliyordu. Ben boşanmak istiyorum. Ahmet bey de başkasıyla evlensin'' dedi. Kactığı Huseyin Bey'in hasta olan eşinin vefatıyla evden kactığı oğrenilen Gulşen Duzyol, "Huseyin Bey'in eşinin olmesini mi beklediniz?" sorusu uzerine ise "Huseyin bizim koylumuz. Huseyin'in eşi senelerdir hastaydı, olmesini bekledik. Ben boşanmak istiyorum" şeklinde konuştu. Yaşanan diyaloglar uzerine Muge Anlı da şaşkınlığını gizleyemedi. Anlı ''Diyecek soz bulamıyorum'' dedi. Karısının sozleri uzerine Ahmet Duzyol da boşanmak istediğini dile getirirken, ''Kocaya gideceğine hacca gitseydin'' ifadelerini kullandı. Bu sozlerin ardından Muge Anlı ise "Havada bulut sen altınları unut. Bir an once boşan. Benim de diyebilecek bir şeyim yok. Allah senin karşına iyi birini cıkarsın. Kimseye guvenmeyeceksin. Yazık. Guven duygumuzu zedeliyor bu olaylar" ifadelerini kullandı.