Rambo Okan, kendisine kufredenlere dava actı
Gündemdeki Konular - Haberler0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Gündemdeki Konular - Haberler
- Rambo Okan, kendisine kufredenlere dava actı
-
21-10-2022, 09:31:51Fenerbahce tribunlerinin unlu ismi 'Rambo Okan' adıyla tanınan Okan Guler, sosyal medyada kendisine kufur edenleri dava edeceğini acıkladı. Show TV'ye konuşan Rambo Okan yaptığı acıklamada, sosyal medyadan kendisine edilen kufurlerden artık yıldığını ve maddi tazminat davası acmaya karar verdiğini soyledi. Avukatıyla birlikte konuşan Rambo acıklamasında, "Benim bir Allah'ım bir Fenerim var, yalvarırım artık bana kufur etmeyin. Aylardır kufur yiyorum benden ne istiyorlar." acıklamasını yaptı. "Ben parasında pulunda değilim, kufur edilmesin, kufur edenler karşılığını bulacak" sozlerini kullanan Rambo Okan'ın acacağı tum davaları kazanması halinde 10 milyon Turk Lirası'na yakın bir para kazanma ihtimali bulunuyor. Ozellikle Boğaz Koprusu'nde gecen sezonun şampiyonu Trabzonspor'un bayrağını kestiği goruntuleri yayınlamasının ardından kendisine edilen kufurlerin arttığını soyleyen Rambo Okan, tazminat davasını kazanırsa ne yapacağının sorulması uzerine "Kazanırsam kendime bir ev alacağım, ablamın durumu kotu ona maddi ve manevi yonden destek olacağım." cevabını verdi.