Coğunlukla kıymeti bilinmemiş Turkce rock, rock'n roll, Anadolu rock, psychedelic rock, biraz punk rock, biraz blues biraz da metal falan karışık. Biraz da reggae serpiştirmiştim ancak yanlış da hatırlıyor olabilirim. | yuksek sesle ve karışık tuketiniz.
tuzlu fıstık onur yıldırım · Playlist · 301 songs · 13 likes

Bu playlist bazı Anadolu rock onculerinin parcalarının yeni coverlarını, gunumuzde halen Anadolu / psychedelic rock yapan muzisyenlerin muziklerini ve eski turkulerin batı muzikleriyle yoğurulmuş sentezinden oluşuyor. Ayrıca icerisinde birkac turkunun senfonik rock hali de mevcut.
modern folk falan onur yıldırım · Playlist · 108 songs · 9 likes

Bu playlistim ise turlerini net bilmediğim fakat arka planda oynatmaya cok musait şarkılardan oluşuyor. Sozlerden ziyade analog seslere onem veren biriyseniz goz atmanızı tavsiye ederim.
ekşi yuz onur yıldırım · Playlist · 172 songs · 6 likes

Bu playlistim ise adından da anlaşılacağı uzere genellikle sozleri Omer Hayyam'ın rubailerinden alıntılanan karışık turde şarkılardan oluşuyor. Ama ben zihnimde Omer Hayyam'ı canlandıran muzikleri de ekledim ve liste kalabalıklaştı.
hayyam'ın şarap icerken mırıldandığı şarkılar onur yıldırım · Playlist · 104 songs · 21 likes

Eğer sizinle paylaştığım oynatma listeleri size tanıdık geliyorsa, bu turlerde başka muzikler ve muzisyenler biliyorsanız lutfen benimle paylaşın. Ruhum muziğe kurt gibi ac. Hoşunuza giderse beğenmeyi / kaydetmeyi unutmayın. Hepinize afiyet olsun.