Kilonu kontrol et rozetleriKilo ile ilgili her beslenme desteği ya da tedavi desteği yasal olarak diyetisyenler tarafından yapılmaktadır. Bizler dort yıl boyunca bunun eğitimini alıyoruz ve bilimsel araştırmalar yapıp okul bitiminde andımızı iciyoruz. Amac etik kurallar cercevesinde bilimsel temellere dayalı doğru tedaviyi uygulamaktır.
Daha populer bir konu olduğu icin burada kilo verme uzerine konuşmak istiyorum. İnsanların talep ve ilgisini duşunecek olursak “kilo verme” bu sektorde buyuk bir pastayı teşkil etmektedir. Tabii ki herkes bu pastadan bir şekilde pay kapma cabasına girmektedir.
Yakalarında rozet taşıyan birtakım insanlar hakkında yorum yapmak istiyorum. Bu insanlardan bazıları ile tanıştım, konuştum ve hatta toplantılarına bile gittim. Amacım ne yaptıkların, kim olduklarını oğrenmekti. Maalesef gorduklerim tamamen bir husrandan ibaretti. Beslenme bilimi ile ilgisi olmayan kişilerle karşılaştım. Ne gunluk alınması gereken kalori hesabından haberleri vardı ne de 30 gram peynirdeki kalsiyum oranından… Hatta karaciğeri korumak adına ne kadar surede, kac kilo verilmesi gerektiğini bile bilmiyorlardı.
Amac belli bir urun satışı ve kar etmekten başka bir şey değildi. Satılan urun icindeki selenyum miktarının bir kişinin gunluk ihtiyacını karşılayıp karşılamayacağı kimsenin umurunda değildi. Tabii ki burada biraz da halkımızın bilincli olması gerekiyor. Cunku bu tarz alışverişler hayatın her doneminde kişilerin karşısına cıkabilecek bir durumlardır. Halkımızın bu kişilere karşı son derece dikkatli ve bilincli olması buyuk onem teşkil etmektedir.
[h=2]İzmir Diyetisyen uzmanlarına ulaşmak icin tıklayın![/h]
Kilonu kontrol et rozetleri
Sağlık0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Kilonu kontrol et rozetleri