Ben resim cizmeyi, boyalarla uğraşmayı kucuklukten beri seven bir insanım. Bir ara kursa bile katıldım ama topluluk halinde calışamadığımı fark edince bıraktım maalesef.
Soruma gelecek olursak, benim en iyi eserlerim genelde internet uzerinde gorduğum başka insanların cizimlerini temel alarak yaptığım cizimler. Bu beni sanatcı olmaktan alıkoyar mı sizce?
Kısaca acıklarsam internette gorduğum bir cizimin bende ilgi uyandırması yeterli, hemen onu kendi elimle ve tarzımla kağıda dokmek isterim. Ama kendi kendime bir şey cizmek istediğimde boş kağıda bakmakla kalıyorum.
4 Senedir arada bırakıp arada başlayarak resimle ve boyayla uğraşıyorum. Boya konusunda acemiyim ama gelişmek istiyorum, bir yandan da hobimi geliştirmek icin almam gereken malzemeler cok pahalı cunku hepsi dış ulke uretimi. Sureklilik sağlayamamamın da asıl sebebi bu sanırım. Sizce bakarak da olsa devam etmeli miyim? Benim gibi olanlar var mı? Kendime sanatcı demem yanlış ve gercek sanatcılara saygısız bir tutum mu olur? İleride acaba kendi sanat tarzım yavaş yavaş oluşmuş olur mu?
Fikirlerinize ve onerilerinize acığım. Alana ilginiz yoksa bile lutfen fikrinizi belirtin, benim icin şu an cidden cok onemli.
Güzel Sanatlar Bakarak resim cizmek
Üniversite Ders Notları0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Üniversiteler
- Üniversite Ders Notları
- Güzel Sanatlar Bakarak resim cizmek