Herkese merhaba,
ben liseden beridir şiir, hikaye, şarkı sozu yazıyorum, başlarda yazdıklarımı kimseye bir şey demeden telefona kaydediyordum. Bir gun Lise 3'te edebiyat hocamız hikaye odevi verdi ben unutmuştum odevi okula geldiğimde arkadaşlarımdan oğrendim, teneffuste bir şeyler yazdım ve hocaya verdim. Hoca sonraki derste benim hikayemi cok beğendiğini soyledi ve bana okul dergisine katılmayı teklif etti. Okul dergisi icin bir cok icerik urettim ama bazı aksaklıklardan dolayı her sene basılan dergi o sene basılmadı, ben de ertesi yıl ozel okula gectim ve yazarlık kariyerim başlamadan bitti, bu hep icimde bir ukte olarak kaldı.
Yazmayı cok seviyorum ve şuana kadar bir cok şey yazdım cevremdekilere de okuttum olumlu yorumlar aldım, ama biriktir biriktir nereye kadar dedim ve yazdıklarımı değerlendirmeye karar verdim. Ozellikle şarkı sozu yazıp notasız besteliyorum, şarkıcı arayışına girdim ama kısa bir arayıştan sonra ''Cetin Tazeler'' olayını gordum bir haber sitesinde ve o camiadan soğudum.
Ne yapmalıyım bilmiyorum bu işlerden anlayan biri varsa yardım etsin lutfen, kalemime guveniyorum ve yazdıklarım değerlensin istiyorum ama o haberden dolayıda guvenemiyorum kimseye, eğer biraz araştırırsanız Turk sanatının sahte, kirli insanların elinde olduğunu anlarsınız. Ne yapmalı?
Güzel Sanatlar Şarkı Sozu Yazarlığı
Üniversite Ders Notları0 Mesaj
●5 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Eğitim Forumları
- Üniversiteler
- Üniversite Ders Notları
- Güzel Sanatlar Şarkı Sozu Yazarlığı