Arkadaşlar biliyorum cok sacma gelecek bazı arkadaşlar icin bu yuzden din ve bilimin bir arada olduğu bir bolum olmadığından dolayı konuyu buraya actım. Maksat arkadaşlarla bu meseleyi duşunmek.

Once Kur'an'da bahsedilen karadelikle ortuşen ayetlere bakalım;

"Sana, Saatin(Kıyamet'in) ne zaman demir atacağını(geleceğini) soruyorlar. De ki: "Onun ilmi, ancak Rabb'imin yanındadır. Onun vaktini, Allah'tan başkası ifşa etmez.'Gokler-Arz'(Evrenler), ağırlaştı('kritik kutle'ye yaklaştı). Saat(Kıyamet), size ansızın gelir." Sanki sen, (Kıyamet'in vaktinden) haberdarmışsın gibi, sana soruyorlar. De ki: "Onun ilmi, ancak Allah'ın yanındadır, insanların coğu bilmezler."

[ARAF (7)/187]

O (Kıyamet) gunu Biz, 'Goğu', kitabın sahifelerini durup-buker gibi, bukeriz. ('Buyuk Patlama'yla) ilk once yaratmaya başladığımız gibi, yine onu, (hiper karadelik tekilliğinde), iade ederiz. Bu, Bizim uzerimize bir vaattir. Elbette Biz, bunu yapacak olanlarız.

[ENBİYA (21)/104]

Goğe ve 'Tarık'a (burgulu yola) andolsun!

Nedir 'Tarık' bilir misin?

'Delik yıldız'dır (karadelik)!

[TARIK (86)/1-3]

Parantez ici bahsedilen şeyle alakalı olabilir. Parantez ici benzetme alıntıdır. Diğer butun bolumler Kur'an'dan alınmıştır.

Şimdi arkadaşlar benim bu karadelikler hakkında bilgim sınırlı. Acaba kıyametle bir bağlantısı olabilir mi bu karadeliklerin?
Karadelik bildiğiniz gibi evrenin sonu, her şeyi yutan ışığı bile yutan bir şey olarak bahsediliyor.
Acaba diyorum kıyamet gunu dunya tumuyle karadeliğin icine girip oradan diğer dunya olan oteki dunyaya gececek olabilir mi?
Karadelik paralel evrene bir geciş kapısı olabilir mi?
Paralel evren acaba oteki dunya olabilir mi?
Oteki dunya olarak bahsettiğim, Kur'an'da bahsedilen ahirden sonra gideceğimiz yer olabilir mi, cennet ve cehennem olarak bahsedilen yer?

Tartışmamızı lutfen herhangi bir inanca hakaret ve saygısızlık yapmadan yapalım. Ben bu konuyu cok merak ediyorum sizlerin goruşlerini de merak ediyorum.