İnsanlar duşunemediği şeyi nasıl icat edebildi?
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- İnsanlar duşunemediği şeyi nasıl icat edebildi?
-
21-10-2022, 04:13:42Evet arkadaşlar cok uzun suredir bu konu uzerine kafa patlatıyorum ve duşuncelerimi paylaşıp sizlerin duşuncesini de oğrenmek istiyorum. İnsanların yuzyullar boyu hatta bin yıllar boyu var olduğu soyleniyor ve arkeolojik calışmalarda bunu destekliyor zaten. Ancak farkında mısınız neredeyse 100 yılda binlerce yıldır gelişemeyen insanoğlunun bilgisayar teknolojisi, gelişmiş ucaklar, lazer mekanizmaları, kızılotesi kontroller vs. gibi şeyleri bulduğunu goruyorum. Bana gore insanlık boyle şeyleri bulmadı, gercektende insan dışı yaşam formları dunyaya indi veya kalıntıları bulundu, uzerindeki teknoloji ve bilimsellikte kopyalanarak buluşlar ve icatlar ortaya cıktı. Bence tum teknolojiyi bulan ve icinse saklayan Amerika gercektende 51. bolge ve benzeri oluşturduğu gizli sığınaklarda bir şeyler saklıyor ve orada gercekten de bir şeyler var ve bunları kullanarak gelişiyorlar. İnsan duşunemediği ve hayalini kuramadığı şeyi nasıl icat edebilir ki? Yani daha icat edilmemiş veya icat edilecek birşeyi duşunebilir misiniz? Gormediğiniz bir şeyden yola cıkmadan yoktan nasıl var edilebilir. Beynim yanıyor arkadaşlar...