Şimdi vereceğim tarif size roket yapmayı ve bunu en fazla 30 km goturmeyi sağlar. Bunun icin ne lazım roket yakıtı, bir de roket icin temel atmamız lazım. Arkadaşlar once roketin temelini atın bu arada atacağınız temel kucuk asla olmamalı yoksa videoyu hastanede bitirebilirsiniz

Once roket icin 4 ayak yapmanız lazım. Bunlar buyuk olsun, mesela alt 8 cm yanlarda 4.5 cm olur. Ardından ise roketin prizma şeklinde temelini atarız,
Sonra ayaklarını taktığımız yerin Aks noktası diye gecen yerini deliyoruz ve hizasını da aynı şekilde, ve bu deldiğimiz yeri sert bir madde ile doldurun (sıkıştırılmış beton, beton).
Arkadaşlar, az once gosterdiğim adıma gerek yok sadece roketinizin 10 km daha gitmesini istiyorsanız.
Şimdi roket yakıtı yapımına gecelim. Bu işlem icin iki kişi olsanız daha iyi olur havaya ucma ihtimalini duşurursunuz, şaka şa... Ya da bu gercek

Elinizde pirometre olursa iyi olur, varsa surekli olcun maddeyi 70'i gecmesin. Şimdi elimizde perklorik asit ve amonyum hidroksit lazım internetten temin edebilirsiniz (Yutmadığınız ve nazal yontemle cekmediğiniz surece zararlı değildir.).
İkisini reaksiyona sokuyoruz ve amonyum perklorat acığa cıkıyor.
Ardından ise havan yardımı ile aluminyum folyoyu eziyoruz, 5 dakika yeter. Sonra herhangi bir asit ile (tuz ruhu onerim) aluminyum folyoyu reaksiyona sokun.
Aluminyum tozu cıkacak, şimdi ikisini reaksiyona sokun ve katalizor olarak demir oksidi kullanın(karışımın icine bırakın).
Evet, şu anda elimizde roket yakıtı var bunu serin ve temiz ortamda muhafaza edin.
Şimdi yaptığımız roketin altına bir bolum acacağız burası yakıt bolumu olacak, elimizde şu anda 4 ayaklı, altında bir delikli (bu deliği şu an bir şeyle kapatın) ve deliğin ustunde bir bolmeli roket olacak.
Şimdi ateşleme nasıl olacak roketin icinde actığınız yere yakıtı doldurun ve onun altına actığınız deliğe de bir huni sabitliyoruz (huni sakın plastik olmasın) huninin deliği kucuk olmasın, ucmaz.
Ben zamanında 5-6 tane torpil alıp fitillerini kullanarak ateşlemeyi yaptım, fitilleri kendime doğru uzattım sonra huninin ağzına soktum, bir fitili de sonra kendime doğru cektiğim yerden ateşledim.
(Arkadaşlar, benim yaptığım uzaktan kontrol edilebilirdi, kolluydu. İsterseniz girdiye bunu da ekleyebilirim.)