Konu başlığını gorup sinirlenmiş ya da ironi olduğunu anlayıp konuyu okumaya başlamış olabilirsiniz. Sinirlenmeyin anlatacaklarım tamamı ile "NYGMA" prim kasmaya calışan bir herif. Ya gercekten videoda anlattıkları o kadar komik ki videoyu izlerken surekli guldum. Videoyu buraya koyup daha fazla prim kasmasını istemediğim icin videoyu koymuyorum ha izlemek isterseniz kanalına girip izleyin ama cok boş bir video.

Oncelikle videoda bahsettiği "Gercekler değiştirilemez. Gercekleri soyleyenler hep dışlanmıştır." kelimelerini duyunca videonun nasıl olacağı anlaşılıyor, ve evet kesinlikle gercekler değiştirilemez. Videoda o kadar alakasız yorumlar, kanıtlar ve arkaya koyduğu resimler var ki bu arkadaş ciddi mi yoksa bizimle başka bir şey mi geciyor anlayamadım.

Videoda ozellikle bulutlara değinmiş. Yok efendim şuradaki bulutu aklınızda tutun 2 dakika sonra değişmeyecek, yok bulutta "Sex" yazıyor falan filan. Bakın Dunya'da ki uzaklık ile uzaydaki uzaklık aynı değil o bulutun değişmesini uzayda gormen icin 2 dakika yeterli değil, o zaman o sulardaki dalgaları da goremiyorum ben. Bir de ciddi ciddi "Bağın arkdaşlağr burada Sex yazıyorrr. Aman tanrımm disney ile de NASA anlaşmışdı zatenn." lutfen NASA'nın sitesine girin ve Dunya resimlerinin altındaki acıklamayı okuyun. Bakın benim gibi hic ingilizce bilmeyen bir insan gidip ceviriden cevirdiğinde bile cıkıyor. İyi okuyun.

Yani orada sex falan yazmıyor sen kendin gormek istediğini goruyorsun. Hani gecen sene 1 nisan reklamı vardı Ulker'in yok ters cevirince şoyle diyor boyle diyor dediler bu da onun gibi bir şey. Zaten 3 fotoğraf birleştirildiği icin o bulutların farklı yerlerde olması mumkun olmuş oluyor.

Videoda gosterdiği bir videoda (Cok karmaşık oldu.) adam yer cekimsiz ortamda takla atarken birden yere duşuyor ve bakın uzayda yer cekimsiz ortamda birden yere duşuyor ve uzayda yer cekimi dengelidir falan diyor. Ve arkadaki "ESA" yazısını gormuyor! Ve biraz araştırınca adamlar bu işleri Dunya'da yapıyorlarmış, "Zero-G" denen bir ucakla.

Gelelim şu "Tesla" meselesine, o araba uzayda mı değil mi? Ulan Elon Musk kendi hesabına fotoğraf koymuş araba yalan diye bakın. Fotoğraflar ve Elon Musk'ın paylaştığı fotoğraflar.

Her neyse aramızda inanan arkadaşlar icin kanıt sunmak istedim (Lutfen her gorduğunuze inanmayın ya da bir bit yeniği aramayın her şeyin arkasında). Ve yıl olmuş 2018 adamlar Mars'da koloni kurmayı planlıyorlar biz daha uzaya cıktılar mı cıkmadılar mı onu tartışıyoruz sonumuz hayır olsun.