Arkadaşlar merhaba, şu an bir arayış icerisindeyim ve bilgisizim. Bilgimi yukseltmek icin ilk oluşan ne ise, bizi oluşturan ne ise onu bulmaya calışıyorum.
Once felsefeye(Thales) bakıyordum fakat oradan İyonya gozume carptı. İyonya'yı araştırdım ve bu boyle olmaz dedim. Tarih cıktı karşıma ve Heredot'u araştırmaya başladım. Sonra o da olmaz dedim ve insana baktım, insandan primatlara gectim, oradan hominina ve bipedal konularına girdim fakat bunun oncesi de olmalı dedim. Bipedalı araştırırken evrime geldim ve yaratılış nedir dedim ve konuya girdim. (Dinsel değil...) Oradan organizmalara kadar gittim fakat organizmalardan sonra aklıma direkt tek hucreli canlılar geldi.
Sıfır noktası burası mı? Yoksa başka var mı? Sıfırdan başlayarak tarih, felsefe ve gunumuze geleceğim.
Psikolojik bir sorun sanırım cunku bir işi yapamadığım zaman ilk başa donuyorum. Kafamda bazı soruların cevabı oturmadı, sıfıra donmek yardımcı olabilir diye duşunuyorum. Yardımcı olabilir misiniz?
Ek olarak, sıfır noktası derken hucrelerin icerisindeki maddelerin de maddesine kadar soyleyebilirsiniz. Sıfırı arıyorum...
Sıfır Noktası Nedir?
Bilim ve Teknoloji0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Bilim ve Teknoloji
- Sıfır Noktası Nedir?