Sevdigim..

Sevgilim bil ki senden uzak ne guzellikleri avutur beni bu şehrin ne de yıldızlı aksamları!... ozlemin bir nehir olmuş yarar girer icimde ki dağları!... ​

Seni sevdiğim kadar yaşasaydım olumsuz olurdum.... Sen hala sonsuzluğun yuzunde bir damla gozyaşısın... ​

Biliyordum seni seviyorum derken yeni bir alfabe keşfettiğimi kimsenin okuma yazma bilmediği bir kentte... ​

Fırlatmıştım kalbimi uzağaen uzağa. Denk gelirde rastlar diye bir yıldıza... Yanılıp susturdum ağrımın cağrısını cagrimin kohnemiş ağrısını... ​

Oysa kim bilir ki yanağımda yangınlardan cok once o yarin bıraktığı opuş izi var... Yureğimde anılardan kalan bin duş izi var... ​

Kanmadım aynalara sana kandığım kadar...icimde bir boşluk sana yandığım kadar.. ​

Bir cift yeşil goz yuzunden icimde bir sonbahar acıyor; oyle acıyor ki acılar acısız kalıyor mevsimler ustume devriliyorkışlar kışsız kalıyor... ​

Paslı bir yalnızlıktı avuclarımda...Ardımda bir yurek yuku ruzgar...Ne zaman sevmeye koyulsam doğrulup coğaldı ayrılıklar ​

Seni sildiğimde anılar defterinden biliyordum sokup attığımı hayatımın yarısını.... ​

alinti