Merhaba arkadaşlar, yaklaşık 1-2 ay once en son diş temizliği uzerinden 8 ay gecmesinden dolayı dişlerimi temizletmiştim ve o temizlikten beri aralıksız gunde 2 kez diş fırcalama+diş teli+arayuz fırcası+Listerine Cool Mint ile dişlerimi ve diş etlerimi temiz tutuyorum fakat garip bir şekilde yumuşak gıdalar veya sıvıları tukettikten sonra ust dişlerimde, ozellikle de carpık dişimin olduğu 2 bolgede sanki bir sallantı oluyormuş gibi geliyor. Doktor psikolojik olduğunu ve dişlerimin sallanmadığını soyledi. Ben de herhalde diş aralarındaki birikmiş olan kir temizlendiğinden ve orada şu an icin bir boşluk olduğundan dolayı gecici bir sureliğine bu sallantı hissinin olduğunu duşundum fakat bu his 1 aydır devam ediyor. Dişlerimi kendim kontrol ettiğimde de bir sallantı yok. Ozellikle proteinli sut ictiğimde bu his beliriyor ve yaklaşık 1-2 saat boyunca o bolgeden herhangi bir sıvı gectiğinde hissediliyor. Konuya hakim biri varsa bu hissin neden olduğunu ve nasıl bir cozum uygulayabileceğimi soyleyebilir mi rica etsem?