Boyum farklı yerlerde farklı cıkıyor ama askerden muaf olmadan onceki askeri olcumde 1.83 m cıktım. Hatta e-nabız'a da bu olcumu gectiler. Ben genel olarak 1.84 m biliyorum kendimi ama dik durmam gerekebiliyor. Tabii konu bu değil, ben bir obezim arkadaşlar. Ben şu anda 127 kiloyum. Daha doğrusu sabah kilom bu. Hareketlerimde genel olarak bir kısıtlanma yok, biraz zorlasam takla bile atabilirim ama yağ oranım %30'un uzerinde (genelde gobekten geliyor, bacaklarım bayağı kaslı) ve ben sağlıksız bir bireyim. 2 ay sonra 30 yaşımdayım. 31'e giriyorum.

9 yaşıma kadar normal kiloluydum ama yine de diğer cocuklardan daha iri kemikliydim, bu her zaman konuşulurdu, 10 yaşım dolmadan yemek yeme sevdam başladı ve 10 yaşımda bir obezdim. Ortaokulda 100 kiloydum. Lise 1'in ortalarında 120 kiloydum. Eğer bu hızla kilo almaya devam etseydim şu anda 200 kiloydum belki de. Olabilirdi. Lise 3'un ortalarına kadar 85 kiloya duştum ve lise bittiğinde de 128 kiloydum. Evet, aradan gecen 12 yılda 1 kg vermişim, şimdi de 127 kiloyum. Şaka bir yana cok yiyorum arkadaşlar, zaten sağlık ilacları kullanıyorum, kolestrol ve diyabet ilaclarım var. Ben halterle ve bilek gureşiyle hic uğraşmamış olsaydım şu anda 180 kg bile olabilirdim ama tamamen yağ ile. Hayatımda kendime uygun spor faaliyetlerine her zaman kalkıp gitmiş olmam beni biraz kurtardı.

Mide ameliyatı duşunmedim, istemiyorum da ama tek care o diyenler de var. Gorduğunuz uzere 12 yılda 1 kg verdim, yani kilo veremiyorum, takdir edersiniz ki sorun hareketlilik değil, bir morbid obez gibi tıkınmak. Benim gozumu dondurmeyecek diyet onerileri varsa uygularım. Maalesef diyetisyen arkadaşlara guvenmiyorum, ki verdikleri diyetleri en fazla 2 gun uyguladım.

Tipim ektedir.

Dosya Ekleri bwn8sdq.jpg 130,8 KB · Goruntuleme: 126