ruyada tel orgu
Gonlumdeki cennetime tel orguler cektiler yureğimde cehennem kurdular gullerimi yoldular dikenleri ektiler ağlıyacak bir damla yaş kalmadı.

Bir ay kızı olsa alıp goturse beni uzaklara tertemiz kalmak istedim bu dunya'da başaramadım cok gordum bu yaşamda. Bir gul gibi yeniden acsam ne istedim'ki başka bu hayatımda yanlız geziyorum her gun eski dolaştığımız yollarda sevgi'yi yinede bulmuş oluyorum biraz olsa. Kapkaranlık odamda verdiğin gul duruyor yaprakları yavaş yavaş soluyor bu gulun sensiz yaşaması inan cok zor. Meyhane yolu bilmezdim senden once sevgi yuzu nedir gormedim senden sonra herkez yabancı gibi kaldı bana dunyanın sonu gecelerim artık bana..

Sen beni unut, sen beni unut benden sana yar olmaz sen beni unut..
Sen beni unut. sen beni unut benden sana yar olmaz sen beni unut..

Yardım eden yokki bana nedeyim ben bu zalim hayatta birini sevmiştim oda yok oldu sonunda neyim kaldı ki rap'ten başka ihanetin deprem gibi vurdu bana gozlerim hergun yaş'la yaşamakta kalbim atışları hergun yavaşlamakta. Senle ben hani sevecektik bir omur boyu yeminimiz vardı yoksa butun sevgi duyguların yalanmıydı? Kalbimin kilidi senin aşkındı anahtarı ise kalbimdi geri donup ellerimi tutsan son bir defa sana delicesine sarılsam sana haykırsam beni bırakma sevdim seni bunu anlasana tek sen vardın aşkımda...

Kırıldım yeryuzune bundan sonra severmi bu adam!! Senin'le olmak istedim bir omur boyu cok uzak yapa yanlız sadece sen ve ben hayelerim vardı hepsı yandı mazide kaldı. Ay guneş doğsa ne yazar sen yoksun yanımda ne olursun sevgilim son bir haber yolla bana sensiz gozlerim her yerde dalıyor amansız duşunceler beni deli ediyor neden boyle buyuk sevgiler oluyor? Gunlerim sensiz bana cok zor telefon başında bır haber icin bekliyorum belki birgun arar seni seviyorum dermiş gibi duşunuyorum inan gulum seni cok ama cok seviyorum