İlk olarak merhabalar, yakın zamanda yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum.

Gecenlerde bisiklet surmek icin depoya indim. Bisikletimin kilidini acarken arkadan birinin adım sesini duyduğuma eminim. Hayatımda hic bu kadar korkmamıştım. Hemen saniyesinde istemsizce arkamı dondum ama kimse yoktu. Birinin olduğuna yemin edebilirim, hissetmiştim. Bir 15 saniye hareket edemedim. Kalbim bayağı hızlı atıyordu. Sonra sakinleştim. Bisiklete bindim ve surerken hep bu olayı duşundum. Ardından yolda 2 insan yan yana yuruyordu. Sonra aramıza ağac girdi ve kayboldular. Yurudukleri yere gittim, her yere baktım. Yine yoktular. Fakat paniklemedim, arada boyle olaylar olur dedim. Eve geldim. O gun yattıktan sonra saat gece 2-3 gibi uyandım kendiliğimden. Etrafa baktım. Sonra kafamı koydum ve birden televizyon sesleri gelmeye başladı. Televizyon sesi duyduğuma emindim. Annemler herhalde televizyon seyrediyordur dedim. Ardından "anne" diye bağırdım. Ses gelmedi. Televizyonun olduğu odaya gittim ve kimse yoktu. Televizyon kapalıydı. Annemler de uyuyordu. Sonra gittim yattım.

Bu en sonki olaydan sonra buraya yazayım dedim. Sizce onemli bir şey mi? Psikoloğa gitmeli miyim? Yoksa onemsiz, arada olan bir şey mi? Tavsiyeleriniz icin şimdiden teşekkurler.