İki hafta once okul cıkışında arkadaşlarla boks makinesinin yanından gecerken aniden gelen gazla vurmaya karar verdik. Arkadaşlarım vurdu sıra bana geldi sonra ben vurdum, vurduktan sonra elimin genelinde ama buyuk oranda bileğimde bayağı bir sızlama hissetmeye başladım. Once 5 dakikaya gecer deyip direkt eve gitmiştim evime yakındım zaten. Eve geldim elimle bileğimin arası bayağı şişmişti, buz koydum. 15 dakika sonra sonra ağrı cekilmez hale geldi ben de doktora gitme kararı aldım. Once devlet hastanesinin aciline gittim rontgen cekildi bir şey gorulmedi tomografi cekildi bir şey yok fakat bu şişlik normal değil deyip elimin altından dirseğime kadar alcıya aldılar iki hafta sonra gel cıkartalım dediler. Sonrasında aradan 3 gun gecti ben bir de ozel hastaneye gidip bir ortopediste kontrol ettirmeye karar verdim. Orada da rontgen ve mr cekildi rontgende yine kırık veya herhangi bir şey gozukmedi fakat doktor elimdeki ezikten odem oluştuğunu bir hafta istirahate gecer dedi. Elim bugune kadar alcıdaydı bugun sınıfımızı karantinaya aldıkları icin alcımı sokturtmeye gidemedim evde kendim sokmeye karar verdim soktum de. Mouse falan cevirebiliyorum klavye kullanabiliyorum fakat yuklediğim gorseldeki hareketleri sağ bileğimle yapmaya calışırken feci bir ağrı geliyor ve o bileğimi one arkaya doğru ceviremiyorum bile. İnternetten araştırdım bileğimin sorununun ne olduğunu hala oğrenemedim. Bileğimin sorunu nedir, ne yapmalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.