umutla bekliyorum
Sen Gittin Gideli Bir Umutla Bekliyorum

Gozlerim yollarda kaldı yine belki gelirsin diye
bekliyorum belki seversin beni belki donersin diye bekliyorum aynı yerde seni huzunun gozlerimde yaşlarım hala ilk gunku gibi ılık masum engel olamıyorum akıyo gozlerimden yaşlar...

Gelirsin diye hala bekliyorum seni bi umit bi ışık ki hala bekliyorum..Vedasının o gidişine hala anlam veremedim ben senden kac kere gitmeye calışmtım oysa gidemedim veda edemedim elveda diyemedim sana yapamadım ama sen yaptın bi veda etmeden gittin Ben hala seni bekliyorum icimde tukenmicek olan bu sevdayla seni bekliyorum yollardaa kapılarda...

Gozlerim yollarda kaldı bi gelsen ah bi gelsen...Sonra isterse oluyim ama seni son kez goriyim son kez hissediyim nefesini nefesimde....
Sensiz kaldıgm her gune bi isyan ettim her gun takvime işaret koydum gidişinin ardından işaret koydum takvimlere..Saatte baktım belki şimdi gelirsin diye bana bi vedayı bile cok mu gordun bu kadar mı kotuymuydum ben bu kadar mı ?

Gittin gideli herşey bitti sanki yalnızım tek başıamyımgece gunduz aglıyorum yollara bakıyorum...Kapandı gozlerim elveda bile demedin gittin...Doymamışım sana koklayamamıştım sarılamamıştım oysa daha yaşıcak ne cok şey vardı gitmeseydin keşke gitmeseydim yar...Elveda bile demeden sana son kez bakamadan gittin..

Hasret icimi yakıyo susturamıyorum sen gittin gideli bu dunyayı isyan ediyorum şehre kendime sana isyan ediyorum zindan ettin hayatı bana gittin.....

Gittin gideli hala bi umutla bi sevdayla bekliyorum seni..
.