Ağır depresyondayım
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Ağır depresyondayım
-
21-10-2022, 01:11:35Son yaşadığım ayrılıktan (4 yıldan) beri kendime bir soz verip hicbir kıza guvenip ilişki kurmamıştım aynı acıları yaşamamak icin cunku dayanamıyordum. Aptal gibi kendime olan sozumu tutamadım... Bir kızla tanıştık iyi arkadaş olduk sonradan bu arkadaşlık ilişkiye dondu. Bayağı mutluyduk, hayaller kuruyorduk. Hep konuşuyorduk, ilk defa gercekten sevildiğimi hissetmiştim. Doğru kızı buldum demiştim icimden. Sonra sebepsizce birden soğuklaştı, kısa cevaplar vermeye başladı. Sevgi sozleri sozlemeyi bıraktı, mesaj yazmayı bıraktı. Ben yazdığımda da gormezden geliyordu. Ben de ayrılmak istediğini anladım ve ayrılalım dedim tepki vermedi ve ilişkiyi bitirdik. Ayrılmak istediğini o an belli etmişti. Ondan 1 saat sonra uzgun musun diye mesaj attı, ne kadar icim yansa da hayır dedim. 2 haftadır hicbir şeyden zevk alamıyorum, nefes almak bile acı veriyor. Duvarları yumrukluyorum ağlıyorum bağırıyorum evin icinde. Bilgisayar oyunları zevk vermiyor, bir antrenman yapmak gercekten guzel hissettiriyordu artık o da zevk vermiyor zorla yapıyorum resmen. Eskiden yapıp zevk aldığım hicbir şeyden zevk alamıyorum, surekli bir şey yiyorum ve surekli sigara icesim var. Seneler once bırakmıştım ama icmenin verdiği zevk aklıma geliyor ve sigara icesim geliyor. Kafamda 2 cozum var ya anti-depresan ya da sigara. Ailem olmasa intihar bile ederdim bıktım insanların yalanlarından. Ne yapmalıyım arkadaşlar zaten uzun suredir mutsuzdum birden mutlu olup sonra yine birden daha da beter bir şekilde mutsuz oldum. Zamana bırak demeyin kalbim kaldıramıyor, bu kadar sevildiğimi hissettiren biri neden birden boyle yaptı...