Merhabalar.
Gozumde 0,25 - 0,50 astigmat + miyop var. Doktora gittiğimde cok onemli değil gozleri hic gormeyen ve cok buyuk numaralar takan insanlar var dedi. Bende acık acık doktor ile ve gozluk alacağım şube ile gidip konuştum. Cok hafif blurluymuş gibi goruyorum cok cok az ama oyun oynarken oynadığım oyuna cok etki ediyor o yuzden bende sağlamından en iyisi neyse gozluk almaya karar verdim. Gozlukcume soyledim bana Nikon'un goz camlarını onerdi, en iyisini gosterdi. Elinde 6 mı 9 tane mi hazırda firma tarafından yollanan spot varmış ben de sectim sectiğim gozluk 300 TL gozluk camı ve cercevesi ile 1,500 TL fiyat verdi. Şunu da belirttim ben dedim her şeyi net gormek istiyorum, blur hayatımdan gitsin falan bana Nikon'un camını onerdi dediğim gibi 6 mı 9 tane daha vardı hepsine baktım sectiğim en iyisiydi, renkler cok canlı ve sıkıntısı, hicbir şey yok. Yayılan ışıkları da yaymıyormuş falan filan ama araştırmadan almayayım dedim arkadaşlar. Fiyatı benim icin onemli değil bu benim sağlığım, gozum. Bana bundan daha iyi gozluk camı markası onerir misiniz yoksa alınır mı? Bana daha cok net gorebileceğim ve daha iyi oyunuma etki edecek bir gozluk lazım, var mı daha iyisi? Yoksa alacağım ben de beğendim ama araştırmama gore Zeiss, Hyuna, Essilor gibi markalar varmış. Oneriniz nedir?
Not: Sakın cok pahalı yapma etme vb. şeyler soylemeyin sağlığım ve gozum icin ve daha cok net gorebilmek icin 5,000 TL ise o kadar veririm. Paranın bir onemi yok sağlığın yanında lutfen ona gore oneri yapın arkadaşlar.
Tanıdık olduğu icin 1,500 dedi artı sahibinin babasını tanıyoruz, 200 TL daha indirim yaptıracağım yani 1,300 TL'ye gelecek. Adam dedi ki Nikon'un en son cıkarttığı en pahalı cam diye ismini verdi araştır diye ama unuttum arkadaşlar, sizin duşunceleriniz nedir?
Gozluk camı onerisi
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gozluk camı onerisi