Merhaba, 16 yaşındayım. Kekemeyim. Cok fazla kekeliyorum. Konuşamıyorum, konuşmak istiyorum ama olmuyor. Konuşurken surekli kı kı kı diyorum. Konuşurken surekli tutukluluk yaşıyorum. Konuşurken surekli nefesim kesiliyor. Dışarıda cok kekeliyorum. Mesela dun internet Cafe'ye gittim, 1 saat oynadım, sonra kalktım, adama ne kadar tuttu diyemedim, konuşamadım. İnternet kafeci 1 saat bana ters ters baktı. İnsanlar yanlış anlıyor. Bu durumdan kurtulmak istiyorum artık.
Bir de gecen gun ailem beni markete ekmek almaya gonderdi, alamadım. Markete gittim, cok kekeledim, konuşamadım. Ekmek almadan cıktım eve gittim. Eve gidince ailem bana ekmek almadın mı dedi, ben de onlara yalandan market kapalıydı, alamadım dedim. Sadece dışarıda boyle değilim, evde de cok kekeliyorum. Okulda da cok kekeliyorum, kekeme olduğum icin surekli kendimden nefret ediyorum. Kendimden soğudum artık. Surekli Allah benim belamı versin, niye boyleyim diyorum kendime. Bir insan kendine beddua eder mi? Duşunun ama artık ediyorum cunku bu durumdan cok sıkıldım. Sizce ne yapmalıyım? Biliyorum, haha atıp gulup gecenler olacak, onlar umurumda değil. Size icimi dokmek istedim.
Kekemelik nasıl gecer?
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Kekemelik nasıl gecer?