Kovid-19 Aşılarının(!) SIRLARI Bu videoyu izleterek belki birkac yakınınızı kurtarabilirsiniz. Bu videoya rağmen mezbahaya gitmeyi secseler bile en azından siz elinizden gelen son cabayı da gostermiş olursunuz. Bu videodaki bilgi...

Oncelikle bazı ifadelerde bulunmam gerek. Bu videodaki iddiaları teker teker yanıtlayabilecek ve bilgilendirebilecek bir babayiğit var mı? Videoyu tamamen savunmadığımı sorumdan anlayabilirsiniz diye duşunuyorum ki sadece başlığı okuyarak bir linc calışması oluşturabilecek potansiyele sahip uyelerin yazarken iki defa duşunmesi icin. Aşı karşıtı değilim, sadece aşı hakkında mazeret arayarak aşının doğruluğunu kendimce ispatlamaya calışıyorum. Boylece aşıya karşı bir guven kazanıp olabilirim. Ben başkalarını yonlendirip gruplaştırmıyorum sadece elimdeki mazeretleri herkesin gormesini ve ortak bir cevaba kavuşmasını istiyorum. Tıpkı gunumuzde soylendiği gibi "sağlık"
Ayrıca video kaynağını, videodaki kişilerin gecmişte ne yaptığı umurumda değil ki objektif yaklaşan her bireyin de boyle detaylara odaklanmaması, bir mazeret olarak kabul etmemesi uygun olur. Bu nedenle sadece videoda sorulan sorulara yanıt niteliğinde cevap veriniz. Verilen her cevabı dikkatle takip edip kendimce bir taraf sozleşmesi kıvamına getireceğim.