Normalde gececi bir insanımdır ve bu huyumuda hic sevmem. Gece 3'te anca uyuyabilirim o da zar zor. Ama artık onu da yapamıyorum. Son iki haftadır geceleri asla uyuyamıyorum. Uyusam bile uyku eziyet gibi geliyor. Yarı uykuda yarı değilmişim gibi kıvranıyorum, asla ruya gormuyorum ve maksimum 1 saat sonra zorla uyanıyorum. Sonra da butun gece uyuyamıyorum (bazen burada gece 5'te falan konular acıyorum hatta). Nasıl normal insanlar sabah normal halinde olur ben tam tersi gece normal halimdeyim. Gittikce de kotuleştiğini duşunuyorum onceden en azından sabaha doğru uyuyabiliyordum azcıcık, şimdi ise saat 16:00'e kadar falan uyumadan oturuyorum. Sonra bir guc vuruyor bir bakmışım uyumuşum. Uyku duzenimi de bu yuzden duzeltemiyorum. Aileme her ne kadar soylesem de pek umursamıyorlar (uyuyamıyorum diyorum dalga gecer gibi uyu diyorlar). Son zamanlarda duşunmeye başladım acaba insomnia hastalığı mı var bende diye. Ama aynı zamanda şunu duşunuyorum; aynı hastalığı olan başka bir arkadaşım var ve bana gunlerce uyuamadığını soyluyor. Oysaki benim durumum o kadar kotu değil (en azından şimdilik). Ne yapsam bilemiyorum ben de icimi buraya dokmek istedim. Buraya kadar okuduysanız teşekkurler