Benim penisiline alerjim var ve surekli olarak kucukken hasta olduğumda ilac kullandığından dolayı coğu ilac alerji yapıyor. Şimdi doktorun verdiği ilac var kestine adı ilacı ictiğimde de icmediğimde de bir fark gozlemleyemedim. Yani alerji başladıktan sonrada kullansam once de kullansam sanki etki etmiyor gibi. Anlamadığım ilacların yanında besin alerjimde var ama besinler sadece ilac ictikten sonra(alerji yapan ilaclar) alerji yapmaya başlıyor. Anlamadığım şekilde son zamanlar cikolata yediğimde (doktorun alerji yapıyor dediği şeylerden biri) sanki kabarıklar kucuk kucuk başladığında bitiriyor gibi geliyor. Tabi bu bir hissiyat. Normal şekilde de geciyor olabilir. Bir 2 senedir kabarıklıklar meydana geliyor ama kucuk caplı eskisi gibi cok buyuk değiller. 2 senedir uludağ universitesinin takipli hastasıyım hastaneye gitmedim hic pandemi dolayısıyla. Yani bu kestine ne işe yarıyor eğer alerji ile alakalı gecirme veya benzeri etkisi varsa neden gostermiyor etkisini. Lutfen doktorlar cevap versin diyeceğim ama prof doktorlar cozum bulamamıştı gerci. Olsun belki bir baba Yiğit cıkar en azından ne olduğunu cozer de doktora gittiğimde en azından şu şu olabilir mi diye sorarım test yapar vesaire.
Son zamanlarda keşfettiği şey sanki vucutta bir madde var kabarcığı zaman vucut o bolgelerde doluyor ve kaşıdıkca kabarıklıklar buyuyor. Alıştım artık hastalığa ama en azından sebebini merak ettiğiden vardır benim gibi bu hastalıktan muzdarip olan, en azından bir fikir almak istedim.
Kronik Urtiker (Kurdeşen) hastalığı
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Kronik Urtiker (Kurdeşen) hastalığı