5 ay once korona gecirdik, koku ve tat kaybım dışında bir belirtim olmadı. 14 gun karantinada koronayı atlattık ama koku ve tat kaybım duzelmedi. 3-4 gun sonra koku almaya başladım ama aşırı pis bir koku geliyordu. Et, tavuk, yağ ile pişen her şey, sulu yemekler, diş macunu, sarımsak, şampuan, kolonya... Şu an 5 ay doldu, 6. ayıma doğru ilerliyorum. Bugun annem kuru fasulye yapmış yiyemedim. O kadar iğrenc bir koku ki! 2-3 saniyeden fazla tahammul edemiyorum, istifra ettiriyor. Hele hele yemekler pişerken tencereden etrafa yayılan o yemek buharı, mutfakta oturamıyorum. Gercekten uzun zamandır duşunuyorum belki kendi kendime yapıyorum belki psikolojiktir diye ama hayır, 2 gun evvel gezerken etrafıma bakmadan kaldırımda yuruyordum. O sırada tesadufen bir lokantanın onunde durdum ama haberim yok. Yine o gelen pis koku mahvetti beni, hani lokantayı gorsem belki psikolojiktir ama cidden lokantanın bile farkına varmadan gormeden o pis kokuyu bilincdışı bir şekilde almam bence kesinlikle psikolojik olmadığını kanıtlıyor. YouTube'da bircok “koku kaybı” adlı paylaşılan videoların altında, insanlar korona sonrası pis koku alıyorum gibisinden yorumlar yapmış. Cidden artık bıktım, yaşayan var mı? Eğer varsa, duzelen atlatan var mı?