Arkadaşlar benim yaşım 13 ve ailemle şiddetli gecim yok, akrabalarla sıkıntım yok, cevreyle de cok sıkıntım yok (okul vb).
Ve kucukluğumden beri bir ruh sağlığı sıkıntım şoyle diyebilirim: Mesela İstanbul'da oturuyorum ve bazı mekanlar beni cok rahatsız ediyor.
Mesela Bayrampaşa parkı var nefret ederim kucukken orayı zaten sevmezdim hala da sevmiyorum. Ben mesela hastane seviyorum huzur evi.
Sultangazi'de bir huzur hastanesi var onu gorunce cok rahatlıyorum anlam veremiyorum. Ruyalarım cok tuhaf mesela ruyamda gitmek istediğim bir orman var cok gitmek istiyorum ama olmuyor mesela havaya bakıyorum ruhum daralıyor, bilgisayardayken bir fotoğraf goruyorum ruhum kararıyor.
Bazen o video olabiliyor, objektif nesne olabiliyor değişkenlik gosteriyor yani. Ben anlamadım. Deja vu cok yaşıyorum aynı şekilde yani aklıma mesela toz gelince metro istasyonuna bağlıyorum. Cok kirli olur ya mesela sinir krizlerim var panik atağım var daha bu yaşta bu kadar sorun :/ Aranızda psikolog arkadaşlar varsa tavsiye verirse cok mutlu olurum