Kızılay'a yılda 3 defa kan veririm. 9. kan verişim bunun doğru olup olmadığını sorgulattı. Her zaman yaptığım klasik kan verdikten sonra yapılacak rituelleri yaptım. Fakat anormal şekilde kolumu hava kaldırınca biraz ağrı ve sanki his kaybı oluşuyordu. Normalde sol kolum daha guclu ancak sağ kolum ile daha kuvvetli sıkıyordum. Bir yandan da kolum iyice morarmaya başladı. Moraran yere dokunduğumda zaten acıyordu. Bu durum kan verdikten birkac gun sonra oldu artarak devam etti. İnternette araştırdığımda 1 hafta icinde gectiği soylenmiş. Ben de biraz daha bekleyip kan verdikten 11 gun sonra 12.05.2012 tarihinde Kızılay'a başvurdum. Kızılay bana gerekli yere bilgilendirme yaptık size donuş yapacaklar dedi ben aynı gun donecekler sandım. Kızılay bana bayramı bahane ederek 17.05.2021 yani bugun ulaştı. Onlara bu surenin uzun olduğunu belirttiğimde haklısınız ile yetindi. Kısa bir muhabbetin ardından goruşmeyi sonlandırdım daha fazla konuşmak istemedim sinirliydim. Bu durum gercekten ciddi olabilirdi zaten morarma ve ağrı daha şiddetlenseydi acile gidecektim. Koskoca Kızılay'ın canımı onemsediğini pek duşunmuyorum. Sitelerinde dahi bana yardımcı olacak bilgi aramama rağmen bulamadım. En ufak bir bilgilendirme dahi aradığımda yapmadılar. Ben Kızılay'a niye kan veriyorum gidip hastaneye veririm daha mantıklı bir problem olursa direk hastaneye giderim. Ayrıca internette morarma ve ağrı konusunu araştırdığımda Kızılay'a kan verdikten sonra ciddi sayılabilecek sağlık sorunları gordum. Kan verip vermenin ne kadar doğru olduğunu bile sorgulatıyor.