Bilgisayar oynamaktan gozlerim yakını gormuyor. Kurtulamadım bu PC illetinden. Hele işin icinde Metin2 varken hic kalkasım gelmiyor. Abartısız 12-13 saat boyunca metin kesiyorum. Surekli aynı şeyi yapıyorum; bayıyor fakat 2 dakika sonra başına yeniden oturuyorum başına. Metin kesmek can sıkıcı bir olay fakat yine de yapıyoruz. Oturmaktan belim ağrıyor. Ki oyuncu koltuğu değil.

Bi' ara PC bozuldu. Tamirciye verdim; yarım saate bilgisayar geri geldi. 100 TL aldılar. Calışıyor mu? Calışıyor. Ne yapabilirim bilgisayarla alakalı? Linux kursam bence daha iyi olacak fakat bilgisayar bana ait değil. Ailem ile kullanıyorum. Ki onlarda kırk yılın başı bilgisayar oynuyorlar. Ayrıca bilgisayar benim odamda.

Tamam, irademi kullanarak geciyor ama bağımlılık ayrı bir şey. Bu durumdan başta ben olmak uzere; ailem ve akrabalarım ikide bir kızıyorlar. Amacları beni kırmak değil; benim iyiliğimi duşunuyorlar. Şikayetciyim ben de. Yukarıda yazdığım gibi yakın gormuyor gozlerim. Ve acıyor da. Gozlerimin ici kıpkırmızı oluyor ancak ben yine de oynamaktan vazgecemiyorum.

Şu anda elimde 700 TL para var. Hemen teknolojik bir şey almak istiyorum ancak para boşa gidecek gibi duruyor. Bi' tane USB bellek aldım 64 GB. Sanki cok lazımdı. Aldığıma pişman oldum. Tabii bunu alalı biraz zaman gecti. Ne yapayım sizce?

Yardımcı olursanız sevinirim. İyi sosyaller...