Başlıktan da anlayacağınız gibi ilk defa diş teli taktırdım. Şimdilik sadece ust duşlerime takılı ama sonraki zamanlarda alt dişleeime de takarlar. Şu an taktırmamın ustunden 1 gun gecti ve az bucak alışabildim. Diş teller daha aşağıdan takılsa diş fırcalamada bu kadar cok sıkıntı yaşamazdım ama malum boyle olunca 20dk gibi bir surede fırcalıyorum. Aklım yatan birkac soru var onları merak ettim. Teli takmadan once doktor 2 uyarıda bulundu. İlk olarak dişleri guzel fırcalamak. İkinci olarak ise yediğim şeyler. Bunları biliyorum artık alışagelmiş şeyler. Doktor bu 2sine uymadığım takdirde dişlerimin 10 kat hızlı curuyeceğini ve eğer boyle bir şey olursa telleri cıkaracağını soyledi. Merak ettiğim tek şey doktor bunu soylemesi gerektiği icin mi soyledi yoksa gercekten ciddi bir durum mu? Aynı dişleri dişciye gidene kadar fırcalamadığımızda dişci nasıl dişlerin cok temiz diyorsa bu da onun gibi bir şey mi? Tecrubeli, daha once yaşamış arkadaşlar bu sureci nasıl atlattıklarını vs. yazabilir mi? Şimdiden teşekkur ediyorum.