Merhabalar, aile genetiğimde bulunan bir hormonsal problem sebebiyle uzun yıllardır aknelerle savaşıyorum. Cok farklı ilaclar kullandım lakin hicbir ilac bir etkide bulunmadı. Bunun sonucunda doktorum bana Roaccutane tedavisine başlamam gerektiğini soyledi. Yaklaşık 2 aydır tedavi goruyorum lakin bir problemim var. COVID salgınının ilk yılının sonlarında, cildimin kotu goruntusunu maske ile kapatmaya alıştım ve henuz bu durumdan vazgecemedim.
İnsan icinde yemek yerken dahi maskemi cıkarmıyor ve hatta gun icerisinde asla ve asla maskemi indirmiyorum. Maskemi sadece evde indiriyorum. Yuzum duzeldi sayılabilir lakin, ben hala maskemi cıkaramıyorum veyahut maskemi cıkartmaktan korkuyorum. Yuzumden maskem olmadığı zaman insanlar tarafından aşağılanacağım psikolojisine kapılıyorum.
Bu durum hakkında psikolojik desteğe ihtiyacım olduğunu duşunuyorum. Sizce bu durumda destek almam gerekir mi? Ayrıca boyle bir desteğe başvurduğum zaman ailemin haberinin olmasını istemiyorum, ailemin haberi olmadan psikolojik destek almam mumkun mu?
Ailemin haberi olmadan nasıl psikolojik destek alırım?
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Ailemin haberi olmadan nasıl psikolojik destek alırım?