Merhaba,

Arkadaşlar oncelikle 47 yaşındaki amcamın şu an yoğun bakımda entube olduğunu soylemek istiyorum.

Yaklaşık 7 gun coronayı evde gecirdiler, hemen hemen iyileşmelerine yakın amcam surekli baş ağrısı yuzunden hastaneye gitti (migren, tansiyon var daha once de tifo gecirmiş)

Hastaneye gittiklerinde sadece verilen ilacı icmeyen kuzenim iyi, diğerleri ilacı icince daha kotu oldu. Yengemde nefes darlıkları vs. var ama tedavisi dışarıda suruyor, kucuk kuzenim ise daha iyi fakat o da ilk halinden kotu.

Amcam ilacın etkisinden midir bilinmez şu an ciğerlerine sarmış bu hastalık, dun doktorlar iyi demiş bugun olum kalım savaşı veriyor.

Biz de ailecek atlattık ve babam amcamdan daha yaşlı, ilacı icmediği gunler normal grip gibiydi. İlacı ictiği gunler terliyor, nefes alamıyor, ayağa kalkamıyordu.

Bu ilacı devlet dağıtırken bir gorevli kapıdan evinize fırlatıyor, size yan etkisi olur mu veya başka bir sorun yaratır mı diye araştırma yapmadan ezbere bir şekilde gunde 8 + 8 olmak uzere 3 gun icmenizi soyluyor.

Bazılarında durum daha farklı, babam kotuleşince ilacı bıraktırdım, hastaneye goturmedim bile ve şu an ailecek maşallahımız var.

Kısaca soylemek istiyorum ki bu ilac herkeste olumlu etki bırakmıyor, diğer devletler sadece oksuruk ilacı ve koasprin (kan sulandırıcı) veriyor.

Ayrıca corona iken sakın şekerli, tatlı şeyler yemeyin, bu hastalık şekere yapışabiliyor.

Biz corona iken aşağıdakileri yaptık;

Her gun turuncgil, muz yedik.
Kestane şurubu yedik (akciğerleri temizliyor)
Kara havuc, normal havuc yedik.
Kekik otu kaynatıp ictik.

Normal grip gibi atlattık, umarım bu yazı insanların işine yarar.

İlac faydasız demiyorum fakat coğu insanda daha oldurucu bir etki bırakıyor bu ilac.

Kanın pıhtılaşmasına neden oluyor, yengemin ablası hastalığı atlattıktan 2 hafta sonra kalp krizinden oldu.

Bu ilac test edilmeden halka dağıtılıyor, bu yuzden kullanılmasını onermiyorum. İnşallah bu zorlu sureci hep beraber atlatacağız.

Lutfen kalabalık ortamlarda maskenizi takın!

Bu hastalık yaşlı genc dinlemiyor...