Gozum aniden acıyor ve midem bulanıyor
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Gozum aniden acıyor ve midem bulanıyor
-
20-10-2022, 23:24:353 ay once de boyle bir durum yaşamıştım. Aynısını yine yaşayınca internette araştırınca cidden korkmaya başladım. Yaklaşık 3 ay once okuldayken sabah saat 10-11 gibi gozumde herhangi bir yere bakarken, baktığım yerin sağ ya da sol tarafını goremiyordum. Orneğin sağımda birisi varken sol tarafımdakinin kafasında boşluk goruyordum az cok. Sonraki saatlerde ise gozumde şiddetli bir ağrı oldu. Gozumu kapatınca, acınca, sağa sola cevirince acayip şekilde gozum acıyor ve midem bulanıyordu. Eve gittiğimde direk yattım zaten ama midem acayip şekilde bulandığı icin en sonda dayanamadım ve istifra ettim. Aynı durum bugunde yaşandı. Yaşandıktan sonra ise bir yerden kalkınca başım kısa sureli ağrımaya başlıyor. Normalde gozlerimde bir problem yaşamıyorum. Yani yalnızca 2 kez başıma gelmiş bir olay. Bugunde aynı durumu yaşayınca internetten baktım ve korkmaya başladım. Yarın sabah kan tahlili yaptıracağım. Bunun gibi bir durum yaşayan var mı? ya da yaşadığım sorun ne olabilir bilenler yazabilir mi? İnternettekileri okuduktan sonra bu kadar kotu bir sonuc cıkar mı diye korkmaya başladım :/