Visual Snow hastalığı olan var mı?
Sağlık0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Visual Snow hastalığı olan var mı?
-
20-10-2022, 23:21:52Arkadaşlar Visual snow rahatsızlığı olan var mı? Ben 18 yaşındayım yaklaşık 10 yaşımda bu hastalık başıma geldi maalesef. Akşam gozumun onune bembeyaz bir ışık carpmıştı korkudan bayağı ağlamıştım. Kimseye de bahsetmedim o zamandan beri boyle goruyorum. Gece korluğu, karanlıkta artan noktalar, tabii sadece bozuk goruntu dışında ozellikle sessiz ortamlarda hicbir zaman gecmeyen kulak cınlaması, baygınlık hissi, surekli yorgunum bende en sık rastlanan şeyler bunlar. Son 5 aydır her gun başım ağrıyor. Ağrı kesici ile dışarı cıkıyorum artık. (bu ağrının sebebi Visual snowmu bilmiyorum). Normalde universite sınavına hazırlanıyordum ama bu hastalık mahvetti beni. Ne spor yapıyorum, ne ders calışıyorum, ne geziyorum sadece yatmak istiyorum. Baş ağrısıyla gittiğim doktorlar sinuzit dedi, kimisi enfeksiyon dedi ne yaptılarsa da bir turlu baş ağrım gecmiyor maalesef. Biraz araştırdığımda bu hastalığın baş ağrısı yapabildiğini de gordum. Belki de onunla ilgili bu baş ağrım. Doktora bu Visual snow hastalığım icin hic gitmedim cunku doktorlar goz muaynesi yaptığında hicbir şey cıkmıyormuş. Yani araştırdığım kadarıyla hicbir tedavisi yok. Bu hastalığı yaşayıp da gecirebilen veya hafifletebilen var mı? Veya doktora bu hastalık yuzunden giden oldu mu? Acıkcası kimseye bahsetmedim bu hastalığımdan ailem bile bilmiyor cunku bir tedavisi yok bilmeleri hicbir şeyi değiştirmeyecek ve boşuna onların da kafalarına takılsın istemedim.