Sana icimde nasıl bir sayfa actığımı sen bile tahmin edemezsin, hicbir zaman pişmanlık duymadım seni sevdiğim icin, seni bir başkasına ait olduğunu soylediğinde bile seviyordum ben ve bunu gurur yapmadan tekrar tekrar soyleyecek gucum var hala seviyorum, ama seni ve sevdanı istemiyorum cumlesini senden duymakta beni cok kırdı, sana yinede sitem etmedim, o cumlelerin icinde haklı bir sitem vardı sadece. Ben sana istesemde ah edememki, benim sevgimde aha yer yok, hele sana. Eğer kırdıysam ozur dilerim, amacım bu değildi ama benide anlıyorsunsur umarım.

Seni sevdim ben o yuzden kotuluğunu isteyemem, bunu duşunmen bile beni uzer. Eğer bu bir vedaysa, gonlunce olsun herşey, iyi olan, guzel olan ne varsa hep seni bulsun.

Şimdi burda yoksun ama beni duyuyorsun biliyorum, kapat gozlerini benim icin ve dinle nolur; Bak yoksun!! Bunun anlamını biliyormusun? Yokluğun, yureğimdeki bu yıldızsız, bu dipsiz, karanlık gece.. Yokluğun odamın duvarlarına astığım suretlerine bakarken gozlerinde unuttuğum dalgın gozlerim.. Ben diye ne varsa gorduğun işte o senin yokluğun..
Şimdi tek bir cumle dilimde; Gitmek sevene duşmeseydi keşke...

Taşırım ben hasretin yukunu, acıların icimda sır gibi... Yeterki sen uzulme, kendine dert etme, varsın uzasın yollar, sen aşkımdan vazgecme.. Yeterki sen uzulme, kendine dert etme, seni bir omur beklerim, sen aşkımdan vazgecme.. Karışır huzunlenirim sen aldırma, susar dinlerim yanarım ben aşkınla.. Karışır huzunlenirim sen aldırma, icimde taşırım sesini hala...

Sen benim icin hep ozeldin ve hep oyle kalacaksın ama bu sefer olumden daha kotu olmayacak bu gidiş..

Aklıma gelmişken soyleyeyim; ben seni hicbir şey icin suclamadım, kotu gormedim, hicbir hatayı, hicbir yanlışı sende gormedim, oyle bile olsan ben seni sevdim. nasıl biri olduğun icin deeğil, beni sevdiğin yada sevme ihtimalin olduğu icin değil, bir gun benim olman icinde değil, sadece sen olduğun icin ....