Bir duş kalmak da guzel gozlerinde..yine ben olmayan senleri sensizliğime sur yalın nasırlı ayaklar kervanıyla…soğuk guluşlu sureti kalsın gel sozcuğunun..orda kalsan da yaşarım,ihanetim icimde bileklerinden kesilmiş cennet kokulu bebek bakışı..bir yağmur hic bu kadar ateş yağmadı yalnızlığımdan once..icimde yağmalayamadığın bir zerre kaldı,dokunma,o da kulumun ustunde;ağzında ekmek tanesi taşıyan bir karıncanın ayağına bulanmış son yağmur damlası serinliği..bırakmazsın bırakışlarımı bilirim.ama sen yine de gizlice gel ne olur,senin bile haberin olmasın..cunku "benlik" duşurdu bizi bu rengi mor,kokusu katran,ismi isyan cileye..yeniden keşfe cıkalım kaldıysa biraz daha bizi..beraber terk eyleyelim terk edişleri..Mecnunum ol sevdiğim Aslı’ya değmesin gozlerin..Leylan olayım ben de Kerem’den bana ne..
birliktelik birliğe donmezse anlamsız,kaypak,buzdan bir dokunuş olur el uzatışlar..değeri elmastan cok,sertliğinden ote sozlerin;sonsuz bir zamanın ardından yankılansın,umarım o zamanda sağırdır duyuşlarım sarfı mutlak olursa birgun ayrılık dilinde..sinsi bir yılanın olum karasıyla sulanmış zehrini susturmazsa gayrı dağ eteklerine yuva kurmuş serce cıvıldayışlar,cığlar duşsun ustune,kanı,canı aşk olmayacaksa ciğ bakışlı umutlarımın..şimdiden yıkılsın hepler,kuşatılacaksa bir gun dort tarafı hiclerle;bahcesinde zambak boy versin dilediğim kalemin..ibreti alınmayan tarihle yaşayıp tekerrurden ibaret dongude kararan kızıl bir tarihte olacaksa cocuklarım,kanında kalsın canıma saramadan..ve..yanında olduğum halde oturtamıcaksan varlığımı icine,yokluğuma alıştır kendini yolda koşturmaya başlamadan.!!!!