Belki de başka kimsede bu tipten gormediğim sinuzit problemim artık gunluk yaşantımın icine etmiş durumda. Yaklaşık 10 yıldır cekiyorum ilk başlarda bu kadar şiddetli değildi. Fakat yıllar gectikce cekilmez bir hal almaya başladı.
Duşa girdiğimde sebepsiz yere 20'ye yakın defa hapşuruyorum. En şiddetli akıntı bunda oluyor. Fakat sadece kafamı yıkadığımda bu durum oluşmuyor. Yazın 30 derece sıcaklıkta bile yine sıcak su ile abdest aldığımda 1-2 adet hapşurukla tekrardan tetikleniyor. Bir kafe ortamındayken, araba surerken, yatağımda yatarken, uykuya dalma sureclerimde aniden gelen 1 hapşuruk ile onundeki 2-3 saat boyunca su ile aynı akışkanlık derecesinde olan mukus burnumu, genzimi ve şansa bağlı olarak kulağımı kapatıyor. Burnum cok buyuk, ondan olduğunu tahmin ediyorum. Onun dışında soylediğim gibi uşume gibi durumlarda tetiklenmeyen bu illet yazın ortasında beni olmuşten beter ediyor. Konuşamıyorum, doğru duzgun nefes alıp veremiyorum, sesim iğrenc bir hale geliyor. Sizden onerilere ihtiyacım var.. Daha once bu konuda operasyon yaşamış bireyler varsa tavsiyelerini dinlemek isterim. Akıntı kendi kendine duruyor, baş ağrısına falan donuşmuyor. Ek olarak sanırım şu sebepten burun sinirleri ile goz yaşı sinirleri aynı yerde olduğu icin gozlerimde de cok akıntı oluşturuyor.
Sinuzit hastalığı
Sağlık0 Mesaj
●1 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Kültür & Yaşam & Danışman
- Sağlık
- Sinuzit hastalığı