Oncelikle herkese iyi forumlar. Usteki yazıyı mutlaka okuyun. Ben kimseye ilac tavsiyesinde bulunmam ve kimse de bulunmasın. Burada can soz konusu. Kendi başımıza aldığımız ilaclar olume kadar sebep olur. İlac dediğiniz, şampuan yahut diş macunu değil. İyileşeyim derken daha kotu olursunuz.
Korona testiniz pozitif cıktığı zaman doktor ne diyorsa onu yapın. Doktor ilacı kullan diyorsa kullanacaksınız. Doktor olmayan kişiler kendi başlarına burada bir şey soyluyor. "Korona ilacı icmeyin" diye yazıyor bazıları. Bu tarz şeyleri yazarken kırk kere duşunmek gerekir. Sağlık konusu sonucta. Eğer doktor tavsiyesini uymazsanız sağlığınız daha kotuye gidebilir. Sozun ozu kulaktan dolma bilgileri inanmayın.
Doktora gitmekten korkan kişiler var burada. Pandemiden dolayı değil, bunu biliyorum. Eğer durumunuz kotuyse, hastaysanız doktora gidin mutlaka. Burada mudahale kimse yapamaz. Doktorlar neden var?
Kendimden ornek vereyim, bundan 2 ay once tonsillit ve farenjit hastalığı gecirdim. Boğazım şiş birkac gune gecer dedim surekli. Gecmedi ve daha da kotuleştim. Yemek yiyemedim bir ay boyunca doğru duzgun. Sonrasında ilacla zar zorla iyileştim. Gunde 2'şer tane antibiyotik iğnesi. 10 tane antibiyotik hapı. 1 penisilin iğnesi. Yaklaşık bir ayda iyileştim. Boğazım ağrıyor birkac gune iyileşir demeyin benim gibi. Erkenden doktora gidin ve tedavinizi olun. Buraya yazarak iyileşmiyorsunuz.
Kendi başınıza ağır diyetler yapmayın. Spor yaparken kendinizi zorlamayın. Dengeli ve duzenli beslenin. Duzenli uyuyun. Bol bol su icin.
Tekrar yazıyorum, doktora gidin, doktora gidin. Hastaysanız mutlaka gidin. Sağlık dediğiniz şey patlıcan değil. Bu yazıyı yazmamın nedeni yanlış bilgilere inanmamak ve doktorunuza danışmanız gerekeceğini yazdım. Sağlık cok onemli bir şey. Sağlık olmazsa mutlu da olamazsınız. Doktorlar olmazsa olmaz. Ben doktorum desem şimdi herkes bana inanacak mı? Hayır inanmayacaksınız. Cunku ben doktor değilim. Lutfen dikkatli olun bu konuda. Sağlıklı gunler dilerim hepinize. Teşekkurler...