Merhabalar, 2 gundur sesler duyuyordum. Konuşma tarzında değil sanki birisi beni cağırıyordu ya da "hı hı hı" gibi inleme sesleri". Sanki astım hastası birisi nefes alıyor gibi sesler duyuyordum, gunde 1 veya 2 kez oluyordu bunlar. Aileme soyledim, bakırkoy sadi konuk hastanesinden randevu aldık ama daha 2 hafta var. En erken o zamana boş randevu varmış. Bu sabah 05:30 civarlarında uyandım, sigara icmeye gittim ve o sıra oturma odasında TV unitesinin uzerindeki 2 tane kucuk kopek heykelinin duştuğunu gordum. Tutmak icin koştum, yaklaştım. Birden sanki dengem bozuldu, nefes alamadım. Oda uzerime uzerime geldi, kafamı cevirdim baktım heykeller yerinde duruyor. Anneme soylemeye utandım ve korktum, ne tepki vereceğinden cekindim. Ben de ağlamaya başladım. Alt katta oturan buyuk amcamın yanına indim. Beni okudu, yani dua okudu. Tekrar eve cıktım, bu sefer kapı caldı sandım. 3 kere falan zile basıldığını duydum, ben de kapıyı actım ama kimse yoktu. Sadi konuğu aradım. Acilden kontrol edilebileceğimi soyledi ama şu an odadan cıkamıyorum, kendimi guvende hissetmiyorum. Kapıyı kitledim oturuyorum. İşe gitmem lazım normalde ama servis şoforu aradı acmadım. Kapıdan cıkmaya korkuyorum, kendime kızıyorum ama icimde garip bir his var. Sanki karnımda bir yumruk var. Okula yeni başlayan sınıfa giremeyen bir cocuk gibi oldum. Daha once başına gelen bir abim ya da kardeşim varsa bana akıl verebilir mi? Ben doğuda askerlik yaptım, normalde cesur ve soğukkanlı bir insanım ama şu an olduğum durum beni korkutuyor. Bunu buraya neden yazdığımı bile bilmiyorum.