Başlıktan da goreceğinz gibi 16 yaşında Lise 2 oğrencisiyim. Bu 16 yıllık hayatımda izlediğim dizi ve filmler gercekten ruhsal sağlımı cok farklı etkiledi. Coğu benden buyuk kişiler soylediğim şeyleri biraz sacma bulacak ama benimle aynı yaşta veya benden kucuk birisi bunu okuyorsa benim yaptıklarımı yapmamamınızı oneririm.
NARCOS
NARCOS MEXICO
NARCOSWORLD
PABLO ESCOBAR
EL CHAPO
THE BUSINESS OF DRUGS
PEAKY BLINDERS
QUEEN OF THE SOUTH
REAL GANGSTER
THE GOD FATHER
BAD BLOOD
DOPE
GANGLANDS
Kurtlar Vadisi
Ezhel
Genişletmek icin tıkla...
Bunlar 4. sınıftan beri izlediğim bazı dizi ve filmler. Bu dizilere başlarken ne olabilir demiştim. İlk filmime dayımın tavsiyesi uzerine Kurtlar Vadisi ile başladım. Kurtlar vadisi ile ilgili Vatan olsun yanındaki diğer dizileride izledim sonrasında biraz bağmlısı oldum. Arkasından Ezhele başladım sonra Nrcos filan derken en son bu noktaya geldim. Ne cocukluğumu doğru duzgun yaşayabiliyorum ne de yaşıtlarımla takılabiliyorum. Hep buyuklerle olan sohbetlere katılıyorum ve okulda artık etrafıma nasıl bir his veriyorsam ayağa kalktığında canıma okuyacak Lise son sınıflar bile benden tırsıyor hocalar tırsıyor ama ben boyle olmasını istemiyorum. 2 3 kere psikoloğa filan gittim hicbir fayda etmedi sizin onereceğiniz şeyler var mı? Mesela arkadaşlarımdan birisi gel CS:GO oyna dedi bir anda diziler aklıma geldi ona gore oynadım kufur yedim oyunu tek başıma oynamaya başladım GTA oynattılar oyunda Full mafya gibi takıldım yine diziler aklıma geldi. Etrafıma zarar vermemek icin ne silah alıyorum elime ne de bıcak. Lutfen beni duzeltebilecek bir şey onerin ve benim gibi olmayın teşekkurler.
Mafya yapımlarından ciddi şekilde etkilenmek
Sağlıklı Yaşam0 Mesaj
●0 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sağlık Forumları
- Sağlıklı Yaşam
- Mafya yapımlarından ciddi şekilde etkilenmek