Oncelikle eskiden beri sadece şu bildiğimiz gozluk temizleme mendillerini kullanıyordum, hani gozlukculerde satılan. Acıkcası işe yarıyordu ancak belirli bir sure temizleyip sildiğimde gozlukte hoş olmayan lekeler bırakıyordu. Daha sonra -belki de gec oldu- gozluk temizleme spreylerini keşfettim. Eğer beziniz yeni veya yeni sayılır bir haldeyse ve temizse gozluk camına sıkacağınız bir iki fıslık bu spreyler gercekten işe yaradı. Ancak bu yontemi kullanacaksanız bence 2 gozluk temizleme mendili kullansanız iyi olur. Biri once camdaki toz ve kirleri almak icin, diğeri de spreyle birlikte camı temizlemek icin. Cunku obur turlu spreyle beraber daha da yayılabiliyor bu kirler. En azından ben boyle deneyimledim.
Gozluk camlarını sık temizlediğimden vessurekli gozlukcuden sprey ve gozluk temizleme bezi almaktan sıkıldığımdan dolayı Getir'de gezinirken glassy gozluk temizleme mendili diye bir şey buldum. Tekli paketlerde satılan ve icinde 12 tane bulunan bu urun aslında nemli bir pecete gibi. Dokusu boyle lokantalarda verilen kolonyalı mendillere de benziyor.
Hadi bakalım ne olacak deyip bir denedim ve sonuc husran. Gozluğumun camı inanılmaz kirlendi. Sonrasında gozlukculerden aldığımız bezlerle once camların tozunu kirini alıp bununla bir sildim dostlar. Bir de ne goreyim! Cam ayna gibi olmuş neredeyse
Not: Urunun bazı yorumlarında iz bırakıyor, leke yapıyor diyenler de var. O yuzden sadece bu yazıya guvenip alışveriş yapmayın lutfen. Alacaksanız once 1 tane denemelik alabilirsiniz bence