Aynı isimde konular var fakat geri yukseltmeye gerek yok.
Antibiyotik hapım var 6 tane. Bu hafta icin olan 3 tanesinin sadece 1'ini icebildim, tabii ne kadar icebildim diyebilirsem.
Puding ile yutmayı denedim, ekmeğin arasında yemeği denedim, yutamam zaten, pudingde gitmeyen şey normal gecemez.
Sadece balın icine ufalayarak yiyebildim. Dun kendime ekmek hazırladım; once hap, sonra bal, sonra peynir, sonra yine bal ama yine yiyemedim. Bu sefer acı tadı geldi. Bu hapların icimi kurulması lazım ki benim omzumdaki sivilceler gitsin. Artık geceleri yatamaz oldum, yanıma gelen herkese acaba omzuma değer mi gozuyle bakıyorum.
Kucuk yeğenim var, ne kadar soylesem de cocuk sonucta, her seferinde ister istemez omzuma değiyor. Kolumu artık doğru duzgun kullanamıyorum bile.
Banyodan cıktım, sıcakla patlamış. Sabah kalkıyorum, tişortun arkası kan. Krem suruyoruz fakat antibiyotiği kullanmam lazım, tek başına krem fayda etmiyor. Evde artık sadece atlet ve ceketle geziyorum, tişortun surtunmesene bile tahammulum kalmadı.
Benim gibi hap icemeyen arkadaşlarım, eğer şu an hap atabiliyorsanız nasıl bir yontem izlediğinizi soyler misiniz?
Hap yutma yontemleriniz nelerdir?
Sağlıklı Yaşam0 Mesaj
●3 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Sağlık Forumları
- Sağlıklı Yaşam
- Hap yutma yontemleriniz nelerdir?